10. huhtikuuta 2012

the BLACK BOOK of SHOES // page 001

THE BASIC BLACKS


Musta kirja kengistä alkaa checklistalla niistä mustista kengistä, jotka kaikilla naisilla tulisi kaapissaan olla. Lista on toki minimalisoitu, mutta näillä todella pääsee pitkälle.

FLATS ballerinat
Lämpimillä ilmoilla ballerinat ovat kevyet ja kätevät. Siistit baltsut sopivat kaikkiin niihin tilanteisiin, jotka ovat juhlien ja arkisten tapahtumien välistä. Sujauta nämä siis jalkaan shoppailureissulle tai casual -tyylisen toimistoasun jatkoksi. Näitä löytyy myös [esim. Tory Burchilta] sellaisista materiaaleista valmistettuina, jotka sopivat sadesäähän!
LOAFERS vapaa-ajankengät
Matalat kengät ovat välttämättömät, sillä joskus vain on käveltävä pidempiä matkoja. Loaferit ovat paitsi hyvät jalassa, myös ehdottomasti tyylikkäämmät kuin lenkkarit.

Tory Burch Reva Flats     Tory Burch Kendrick Driver Flats Black

HIGH HEELS peruskorkkarit
Business tapaamiseen tai illanviettoon ulkona. Näissä noin 7-9cm korkeissa koroissa voi sekä kävellä suhteellisen pitkiä matkoja, että tanssia ilman nilkan nyrjähdyksiä.
PEEP TOES seksikkäät juhlakorkkarit
Näissä korkkareissa olet varmasti näyttävä, tosin suosittelen, että nämä vaihdetaan jalkaan vasta juhlapaikalla. Nämä korot tulee löytyä valmiiksi kaapistasi kun haluat olla erityisen seksikäs ja juhlava.

Christian Louboutin New Decoltissimo 85mm   Christian Louboutin Lady Peep-Toe Pumps 150mm Black Red Sole Shoes

BOOTS saappaat
Suomen talvessa ei loafereilla pötkitä kovin pitkille. Tarvitset siis saappaat syksyn sadesäähän ja talviseen lumimaisemaan. Siistit nahkasaappaat ovat hyvä yhdistelmä sekä hameen, että farkkujen kanssa, joten nämä talvikengät voi vaivatta vetää jalkaan töihin tai shoppailemaan lähtiessä.

Brigitte Bailey Kimmy Black Calf Boots

CHECKLIST
ballerinat  [ ]
vapaa-ajankengät  [ ]
peruskorkkarit  [ ]
seksikkäät juhlakorkkarit  [ ]
saappaat  [ ] 

Check, check, check... Check? Tarkistathan, että omasta garderobistasi löytyy edellä mainitut mustat kengät. Jos nämä omistat, niin joutuessasi tilanteeseen, jossa et löydä mitään päälle pantavaa, niin tiedät ainakin mitä laitat jalkaasi. Ja miksi mustat kengät? Tietenkin siksi, että ne sopivat kaikkiin vaatteisiin ja tilanteisiin.