4. toukokuuta 2012

SHOPPED ABROAD and some shopping tips

Eli tässä tulisi muutama kuva vaatteista, joita itselleni Riikasta löysin. Täytyy kyllä sanoa, että suhteellisen ylpeä olen siitä, että mukaan tarttui näinkin "vähän", kun kuitenkin löysin kauniita yksilöitä varmasti moninkertaisesti! Tosin, raahasin kotiin miesten vaatteita N:lle vähintäänkin saman verran.. Mutta tässä nämä. Pssst... Bershkan bleiseri oli ehkä paras löytö ikinä! - eikö..?







Eihän niitä niin kovin paljon ollutkaan..? ;) Näiden lisäksi olin vähällä ostaa muutamat kengät ja ihan kotiin asti toin sisustuskukkia kauppakeskus Spicen sisustuspuolen Alan Dekosta.

Riian shoppailuvinkkinä voisin mainita Trench & Riga -postauksessakin näkyneen Galerija Centrs -ostoskeskuksen, joka sisälsi mm. Cubuksen, ihanan Zaramaisen Reservedin sekä Bik Bokin [ja tietysti sata muuta muotikauppaa]. Vähän kauempana Vanhassa kaupungissa sijaitsi Galleria Riga niminen ostoskeskus, jossa oli enemmän kalliin hintaluokan muotikauppoja, joissa myytiin suurinpiirtein vain uniikkikappaleita. Kolmantena mainittakoon Spice, jossa kävin ahkerasti niin Bershkassa kuin Pull&Bearissa, Promodassa ja Montonissakin. Ja tietenkin taas Reservedissä ;) Tätä vaatekauppaa ei muuten Suomesta valitettavasti löydy, mutta idän puolelta jokaisessa maassa niitä taitaa olla. Toivotaan, että saadaan kyseinen ketju vielä tännekin.