24. marraskuuta 2013

WINTER OUTFIT x3

Muistatteko viime vuoden postauksen, johon keräsin talviasuja viikon jokaiselle päivälle? Tällä kertaa keräsin kollaasien muodossa kolme mielessäni pyörinyttä asua. Kolmikosta löytyy muutama vähän juhlavampi asu ja yksi rento look ruutupaidan kera.

Ensimmäisessä asussa ideana olisi vetää lämmin neule silkkipaidan päälle niin, että kaulukset ja liepeet näkyvät kauniisti hieman väljän neuleen alta. Asuun valikoitui myös tekonahkahousut, sillä haaveilen niistä yhä kovasti, kun sopivia en vieläkään ole itselleni onnistunut hankkimaan.

H&M silk blouse // H&M sweater // H&M faux leather pants // DressLily Boots // Gold necklace

Toisessa asussa on rennompi fiilis ja inspiraation lähteenä toimi monen tällä hetkellä rakastama ruutupaita, josta myös flanellinen versio olisi kiva näin talvea ajatellen. Asuun lisäsin myös muhkean ja lämmittävän huivin, huivifriikki kun olen... Ja loppusilaukseksi oli pakko lisätä rento beanie-pipo, omaani kun olen rakastunut ikihyviksi. Kuvittelisin asuun sopivan täydellisesti myös kiharretut hiukset kauniilla laineikkailla korkkiruuveilla.
Tommy Hilfiger shirt // H&M jeans // Giuseppe Zanotti Ankle Boots // Acne Canada Scarf // Patagonia Beanie

Viimeinen asu sopii myös arkeen, mutta pidän kokonaisuutta täydellisenä esimerkiksi uuden vuoden rientoihin kun tarkoitus on pysyä lämpimänä ja samaan aikaan eleganttina. Asussa on villasta neulottu siro mekko ja mustat sukkikset. Ideana olisi kruunata asu vetämällä turkisliivi villatakin päälle ja jättää hakaset auki, jotta look olisi vähän rennompi ja liivi sulautuisi asuun. 

Lindex faux fur vest // H&M wool dress // Sisley wool coat // Saint Laurent Boots // H&M black tights

// Remember the post from last year, where I gathered  winter outfits for one week? This time I made three collages. Have a couple of more polished looks and one a bit more relaxed with the checked shirt.

4 kommenttia:

  1. Sain juuri tänään postissa Nomess toolboxin. Omassa toolboxissani on keskimmäisissä lokeroissa pystysuuntaiset ja kaarevat "pintanaarmut". Onko sun boxissa niitä? Mietin siis vaan, että ovatko nämä naarmuja vai kuuluvatko boxiin. Ne viivat ovat nimittäin täysin symmetrisiä molemmin puolin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, omassa boxissani ei muistaakseni ollut mitään viivoja kun sen ostin. Tosin kun se on kovassa käytössä ollut niin olen siihen muutaman saanut itse aiheutettua.. Mutta kuvailemiasi viivoja ei boxistani kyllä löydy, joten taitavat naarmuja olla :(

      Poista
    2. Kiitos paljon vastauksesta! Osa sanoo, että heillä nämä kyseiset viivat on ja osa ei (?). En tiedä pitäisikö palauttaa tuote vai ei, kun ei tiedä saako vaan ihan samanlaisen tilalle.

      Sulla on muuten kiva blogi, onnistuin löytämään sen tätä boxi asiaa selvittäessä :).

      Poista
    3. Boxini on tosiaan hieman vanhempi, ehkäpä uudessa tuotannossa nuo viivat sitten toolboxiin kuuluvat.. :) Voi kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! :)

      Poista

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!