29. marraskuuta 2013

ALDO VS NINE WEST

Black peep toe pumps -postauksessa kerroin, että harkitsin tilaavani korkkarit kotiin testattavaksi. Ja tilasinkin kaksi paria: Nine West Camya [vas.] ja  Aldo Gemmell [oik.]. Molemmat korkkarit olivat lähes täydelliset, mutta tässä tulee pientä vertailua.


Alla Aldon peep-toet, jotka ovat todella kaunista nahkaa. Kengät ovat valitettavasti väljää kokoa, joten tilaamani 37 ovat liian isot ja pienemmät koot ovat taas päässeet Zalandolta loppumaan. 


Nine Westin kengät ovat mukavat jalassa, kuten Aldotkin, mutta nahka on pehmeämpää ja muodosti harmikseni ryppyjä ulkosivuun.


Molemmissa kengissä on 10cm korkea korko ja 2,5cm korokepohja. Molemmat olivat myös hyvin mukavat jalassa korkeasta korosta huolimatta ja ne olivat myös tukevat, joten kävely oli helppoa. 


Nine Westin [vas] kenkien avoin kärki on hieman kapeampi kuin Aldon [oik], joka on mielestäni hieman liian leveä verrattuna kauniiseen Camya-malliin.


Nine Westin korkkareissa on kaunis musta pohja, joten koko kenkä on elegantin musta. Vaalea kengänpohja hieman häiritsee Aldon Gemmell-kengissä.


Päätinkö pitää toisen parin? Lähetin molemmat takaisin, sillä niin kauniit kuin kengät olivatkin, en ollut täysin rakastunut kumpaankaan ja jatkan vielä hieman matalampikorkoisten peep-toe kenkien metsästämistä.



// In the Black peep toe pumps post I told I was thinking of ordering some of the shoes home. And I did order two pairs: Nine West Camya and Aldo Gemmell high heels. Both of them are b-e-a-u-t-i-f-u-l, but I ordered two to find out which ones were prettier. Aldo heels had a great leather finish, but I didn't like the light soles and big opening for toes. Nine West were entirely black, which makes them a bit more elegant in my mind and the peep-toe hole was the right size, but the leather was so soft that there were crinkles on the outer side of the shoes. So, I kept neither even though both shoes are great..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!