24. syyskuuta 2012

a DAY with NONA

Tämä on nyt vähän lavastettu postaus, sillä kuvat ovat varmaan melkein kaikki eri päiviltä. En vain muista kuvata jokaista kuvaamisen arvoista tilannetta kokonaisen yhden päivän ajan, joten olen kuvaillut aina silloin kun olen muistanut. Nämä otokset silti kiteyttävät arkeni aika hyvin. Kaikkea tätä en kuitenkaan ehdi yhdessä päivässä tehdä. Eli joskus treenaan siivoamisen sijasta ja välillä näen kavereita enkä teekään iltakävelyä.. Enkä leffaakaan katso oikeasti joka ilta ;)


Ensimmäiset kuvat ovat kouluaamustani, mutta myöhäisestä sellaisesta. Sain tosiaan juoda aamukaakaoni rauhassa selaillen H&M:n kuvastoa.


Sitten siirryin meikkaamaan. Meikkiä laitan naamaani oikeastaan joka päivä. Silloin kun en mene koululle käymään, ja tarkoitus on vaikkapa käydä vain salilla, niin silloin minulla voi olla meikitön päivä.


Ja myöhemmin piti kiiruhtaa bussiin, kun kello sen verran näytti.. Omistamme autonkin, mutta yllätys yllätys, se on yleensä tuon miehekkäämmän puolen käytössä.


Jossain vaiheessa koulupäivää täytyy haukata lounasta. Nuo Citymarketin täytetyt patongit ovat taivaallisia! Oma lempparini on tonnikala..


Päivät vietän tosiaan aikalailla koulussa opiskellen ja välillä kun ei luentoja paljon ole, niin luen kotona. Ja kotona ehkä tulee vähän bloggailtua samalla, heh heh..


En osaa yhtään laittaa ruokaa, mutta melkein joka päivä sitä tulee kuitenkin väsättyä jotakin itse. Tuo kylmäsavulohipasta oli tosi helppo ja herkullinen! [100g kylmäsavulohta, 300g täysjyväpastaa, babypinaattia, paistettua sipulia, paistettua kesäkurpitsaa, mausta sitruunapippurilla, kevytmajoneesilla, tillillä, valkosipulilla ja sitruunalla.]


Noin kolme tai neljä kertaa viikossa käyn salilla ja osallistun jollekin ryhmäliikuntatunnille. Cycling ja bodybalance ovat tämänhetkisiä lemppareita.


Parasta on, jos poikaystäväkin on illan kotona, ja päästään tekemään vaikka pieni iltalenkki tai -kävely asuntomme läheiselle ulkoilupolulle. Polku kiertää lammen, joten näkymät ovat aika kauniit.


Jokaiseen päivääni kuuluu myös enemmän tai vähemmän siivoamista. Kuvassa olen juuri vaihtanut sänkyyn pesusta tulleet puhtaat lakanat. Minusta on arjen luksusta, kun saa nukahtaa puhtaisiin tuoksuviin lakanoihin.


Pimeinä syysiltoina on sitten ulkoilun jälkeen ihanaa sytyttää kynttilöitä palamaan, kuunnella sateen ropinaa ja katsoa vaikka jokin hyvä vuokratrilleri...


Tosin yleensä uppoudun Agatha Christien murhamysteereihin joko kirjan tai elokuvan muodossa. Korppi-leffa vaikutti lupaavalta, sillä takakannessa sen kehuttiin olevan elokuvien Seven ja Sherlock Holmes yhdistelmä. Ihan mielenkiintoinen juoni leffassa olikin, mutta raa'at kohtaukset olivat mielestäni liian raakoja ja loppuratkaisun kanssa hätiköitiin.. Tästä ei siis tullutkaan lemppari.

[kuvat nona]