23. huhtikuuta 2014

11 MORE

Joskus vastasin jo 11 kysymyksen haasteeseen. Sain kuitenkin haasteen uudestaan [kauhean kauan sitten, laiska bloggaaja] It is what it is -blogin Marialta. Päätin vielä näihin 11 kysymkseen vastata, ja haastaa ihan kaikki bloggaajat, jotka haluavat hieman valottaa persoonaansa lukijoille.

chic_device1

1. Kahvi tai Tee?
Ehdottomasti kahvi, erityisesti cappuccino.. Nam! Teetä en ole ikinä pystynyt juomaan, en tykkää mausta vaikka vihreän teen legendaariset terveysvaikutukset houkuttelisivatkin.
2. Suosikkikirjasi?
Luen aika paljon, mutta lähes pelkästään salapoliisitarinoita ja historiallisten arvoitusten ympärille rakentuvia romaaneja. Agatha Christien Hercule Poirot ja Neiti Marple ovat olleet jo pitkään sydäntäni lähellä. Mutta pidin myös mm. Carlos Ruiz Zafónin Unohdettujen kirjojen hautausmaa -sarjan Tuulen varjosta, Enkelipelistä ja Dan Brownin professori Langdon -kirjoista. Myös John Verdonin Numeropeli ja Sokkoleikki sekä Stieg Larssonin Millennium-trilogia ovat lukemisen arvoisia.
3. Baarissa tilaat?
Käyn todella harvoin baarissa, vain joitakin kertoja vuodessa. Ja kunnon jumputusmusa-tanssipaikoissa en enää ollenkaan jos saan itse päättää. Mutta rauhallisemmissa paikoissa on toki kiva viettää iltaa, istua pitkään, pelata porukalla lautapelejä ja siemailla.. valkoviiniä. Lasillinen valkkaria maittaa siis ehdottomasti parhaiten, mutta välillä saatan juoda omenasiiderinkin.
4. Miten kävisi jos joutuisit olemaan ilman nettiä viikon? Siis ihan kokonaan ilman.
Huonosti. Teen työni ja koulujutut netissä, varaan salitunnit netissä, osa mieluisimmista vapaa-ajanviettotavoistani on netissä kuten blogit ja Pinterest.. Minulla on myös aina ollut tosi huono muisti ja googlailen ja selvittelen asioita joka päivä. En myöskään omista paperista bussiaikataulua - sekin on netissä. Puhumattakaan karttapalveluista, joihin tarvitaan nettiä, ne ovat pelastaneet minut monta kertaa sillä en omista minkään näköistä suuntavaistoa ja maantieto on minulla suorastaan nolottavan heikko. Ihmisiin taas pidän yhteyttä eniten soittelemalla ja tekstailemalla, joten työt ja koulujutut jäisivät tekemättä, salille pitäisi mennä vain puntin puolelle ja sitten vielä kävellä pysäkille katsomaan monelta bussi saapuu - eksyisin myös usein. Olisi pakko tinkiä päivittäisestä pinnailusta ja blogien lukemisesta.. Auts!
5. Miljoonalla eurolla ostaisit?
Sijoitusasuntoja, kesähuvilan, matkoja ulkomaille, remontoisin nykyistä asuntoa ja ne laukut, kengät ja asusteet joista olen aina haaveillut. Puhumattakaan siitä miten avustaisin läheisiäni.
6. Pahin tyylimoka?
Omia on tullut tehtyä vuosien varrella tuhansia, iik.. Mutta yleisesti ärsyttää tilanteisiin sopimaton pukeutuminen ja ehkä ne sukat sandaaleissa tai avokkaissa.
7. Mikä taustakuva sinulla on puhelimessa ja tietokoneella? (näytä jos mahdollista)
Koneella on Vaion oma vaaleanharmaa mitäänsanomaton tausta ja kännykässä valmiiksi annettu värikäs vaihtoehto kevään kunniaksi. Minimalisti kun olen niin en tykkää, että taustakuvassa on liikaa häslinkiä.

chic_device2

8. Kaupunki jossa voisit kuvitella asuvasi?
Olen aina asunut pääkaupunkiseudulla, mutta Turku houkuttaisi. Ulkomailla taas Tallinna, Tukholma tai villikortti Sydney.
9. Paras hiustenhoitovinkkisi?
En millään pysty nimeämään sitä yhtä parasta, joten vastaan, että näiden kolmen kombo: Redkenin All Soft shampoon ja hoitoaineen käyttö, hiuksiinjätettävän hoitoaineen käyttö sekä latvojen leikkaus aika-ajoin.
10. Viimeisin leffa jonka katsoit leffateatterissa? Mitä pidit?
Taisi olla The Monuments Men, joka kuulosti uskomattoman hyvältä paperilla, mutta jätti kuitenkin vähän kylmäksi. Elokuvan idea oli mielestäni niin mielenkiintoinen, että toteutus jäi väkisin jotenkin pintapuoliseksi. Suosittelen kuitenkin katsomaan.
11. Kesällä aiot?
Uida paljon järvessä, mökkeillä, tehdä piknikkejä ystävien kanssa ja opiskella latinaa. Sekä toivottavasti nauttia jokaisesta hetkestä!

// Answered some questions that blog colleague Maria from It is what it is asked me in the form of a challenge.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!