13. tammikuuta 2012

WINTER wear - PARKA COAT

Tänäkin talvena katukuvassa on näkynyt runsaasti parka-takkeja. Kyse on siis polvipituisesta, topatusta takista, jossa on usein karvareunus hupussa. Itse vierastin takkia hieman aluksi. Se oli mielestäni hyvännäköinen, mutta jotenkin liian rennon oloinen enkä sitä itselleni osannut kuvitella. Näin minulle tosin käy joka kerta - Ensin sitä ei muka halua, mutta sitten huomaa haluavansa ja lopulta kyseinen trenditamine on hankittava.


Joten miten kävikään kun Nellyn alesta löytynyt shopping online - ordered some clothes -postauksen Femina Coat menikin palautukseen [koko S oli liian suuri 160cm pituiselle ja pienempiä kokoja ei jäljellä] ja samaisesta nettikaupasta löytyi tyylikäs Jeane Blushin Tove Parkas -takki..?


Parka lähti tietenkin tilaukseen, varsinkin kun se oli sopivasti alennuksessa ja alkuperäisestä 95,95€:n hinnasta lähti puolet pois. Nyt vain toivotaan, että valitsemani XS koko on sopiva.. Odotan varsinkin sitä, ettei pakkastenkaan kovetessa tarvitse ulkona palella. Parkan kanssa pääsen myös yhdistelemään mukavia ja helppoja vaatekappaleita. Esimerkiksi kuluneet farkut ja UGGin tyyliset saappaat pääsevät varmasti käyttöön. 

[kuvat nelly]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!