24. tammikuuta 2012

himoitsen - BUSINESS LOOK

En ole vielä tähänkään ikään mennessä ostanut ikinä kunnon linjakasta bleiseriä. Nyt business tyylinen pukeutuminen houkuttaisi enemmän kuin ikinä. Omistan jo muutaman korkeavyötäröisen kynähameen ja olen todella rakastunut. Myös kaksi liiviä on löytänyt tiensä kaappiini, ja nyt olisi korkea aika ostaa siistejä, tyköistuvia puuvillaisia office-paitoja sekä mielellään muutama satiininenkin! [<-Tästä tulossa postaus myöhemmin.. Satiinipaidat näyttävät upeilta oikein asustettuina]. Tulevaisuudessa myös hyvin istuva ja nuorekas kotelomekko olisi mielellään saatava.

Kollaaseihin keräsin perinteisiä business-pukeutumisen kulmakiviä ja asujen keskellä inspiraationa toimivat Ralph Laurenin tyylikkäästi stailatut mallit. Pidemmittä puheitta, nämä löytyvät kollaasista - keywords to define the business style: close fitting shirt, high waist, pencil skirt, blazer, trousers.

Mango - Wide-leg trousers, Mango - Pencil skirt with a high-waist, H&M - paita

Silkkiset tai satiiniset paidat ovat uusin ihastukseni. Alla olevat kuvat tuskin tarvitsevat selittelyä, oikein käytettynä tällainen paita on tyrmäävän kaunis!

Mango - Relaxed-fit shirt, Mango - Mao-neck shirt, Mango - Slim-fit tube skirt, H&M - jakku

Siistejä liivejä omistan tosiaan itse muutaman, ja ne ovatkin yksi avain asukokonaisuuden viimeistelyyn kun tarvitaan silaus asiallisempaa tyyliä. 

H&M - paita, H&M - hame, Mango - Catalina waist coat

Liituraita on kuolematon ja ajaton kuosi, joka näyttää aina yhtä hyvältä. Itse pukeutuisin mieluiten liituraitahousuiihin tai liiviin perinteisen mustan ja vaaleiden raitojen värissä. Myös hieman maskuliiniset, löysemmän malliset paidat ovat selvästi astumassa muotiin.

H&M - hame, Mango - Pinstripe trousers, H&M - bleiseri, Mango - Short sleeve shirt

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!