8. elokuuta 2012

what to PACK for BEACH VACATION

Inspiraatiota, inspiraatiota.. Mitä pakata rantalomalle, kun ei hitsi vie tällä hetkellä satu omistamaan ainoatakaan paria sandaaleja tai flip floppeja? No niistä voi unelmoida ja hankkia kyseiset jalkineet seuraavalle lomalle ja sitä odotellessa toivoa, että matkakohteesta voi sellaiset shopata.

Seuraavaa meinaan kuitenkin pakata Kyprokselle mukaan: Lentoasuna toimii kevyt pusero, farkut ja ballerinat. Samaiset keveät ballerinat ovat hyvät kävelyä ja mahdollisia juhlallisuuksia sekä tanssimista varten. Pakkaisin myös flipparit rannalle, jos sellaiset omistaisin, ja sandaaleissa viihtyy sekä lyhyillä kävelyillä että hiekassa.

Asusteista: rantalaukku täytyy ehdottomasti olla rantalomalla mukana, eli sellainen hieman isompi versio johon mahtuu pyyhe yms. Ja itse pakkaisin laukkuun vielä pienen clutchin illanviettoa varten. Rantalaukku toimii myös yleisenä laukkuna jos välillä tarvitsee kantaa vähän enemmän tavaraa mukana. Koruja tarvitsen vain muutaman mukaan, vaatteiden väriin matchaava näyttävä rannekoru kruunaa asun. Yksi tai kaksi vyötä riittävät varmasti, jos valitsee värin mukaan otettavia vaatteita ajatellen. Aurinkolasit on ehkä tärkein asuste kaikista, lasit suojaavat silmäsi ja näyttävät hyvältä.

Itse otan aina muutamat bikinit mukaan: yhdet joissa ei ole turhia naruja jolloin auringon otosta tulevat rusketusrajat minimalisoituvat sekä toiset, jotka pysyvät hieman tukevammin päällä ja joissa on mukavampi uida ja puuhailla meressä.

Perustoppeja tulee aina olla mukana muutamia ja lisäksi ainakin yksi vähän hienompi toppi. Shortseja pakkaan mukaan muutamin kappalein, ja hame sekä mahdollisesti rennontyylinen mekko ovat varma valinta hellesäähän. Lentoasun myötä mukana on myös pitkät housut, pusero sekä neuletakki mahdollisia viileitä ilmoja tai sadetta varten. Asussa on myös mukava palata viileään Suomeen.

Onnistuneen matka-wardroben salaisuus on se, että pakkaa vaatteita, jotka on yhdisteltävissä sekä malliltaan että väriltään. Itse valitsin kollaasiin pääväreiksi vaalean beigen, konjakin ruskean sekä tietenkin mustan ja valkoisen. Kaikille yläosille löytyy sopiva alaosa, joka on eri väriä ja tuo siis kontrastia. Asusteille, kengille ja laukuille löytyy matchaavat parit ja yksityiskohdat ovat kultaisia. Näitä voi siis huoletta yhdistellä toisiinsa ja luoda erilaisia asukokonaisuuksia loman jokaiselle päivälle.

clutch Givenchy   pusero H&M   ballerinat H&M   neuletakki H&M   farkut Criminal Damage Ripped Emily Jeans   musta & valkoinen toppi H&M   farkkushortsit Polyvore   vaaleat bikinit H&M   rannekoru Empress Cuff Bracelet   toppi Topshop Petite Lace Back Vest   sandaalit Tory Burch Emmy Flat Thong Sandals   hame Hearts & Bows Navy Rosalie Skirt   flip flopit Havaianas Slim Flip Flops  shortsit H&M   tummat bikinit H&M   laukku Louis Vuitton Damier, Ebene   aurinkolasit Ray-Ban Aviator   vyö H&M