11. lokakuuta 2012

COSMETICS from the CRAZY DAYS

Listailinkin jo muutamia juttuja, joista itse olen kiinnostunut lokakuun Hulluilla päivillä. Siellä tulikin eilen käväistyä, mutta mukaani ei onneksi tarttunut hirveästi mitään: vain muutaman purnukka kosmetiikkaa... Niin ja Duroyn pinsetit.


Redkenin All Soft shmpoo ja hoitoaine ovat ehdottomia lemppareitani, kun kaipaan hiuksiin pehmeyttä ja siloisuutta. Jo pelkkä shampoo tekee hiuksista ihanan pehmeät vaikka puhdistaa myös tehokkaasti, mutta yhdessä nämä ovat lyömättömiä. Hiukset ovat siis kauniit ja kiiltävät näiden jäljiltä, ja vaikka ne tuntuvat hoidetuilta, niin rasvaisuudesta tai latteudesta ei ole tietoakaan, sen uskallan luvata. Hulluilta päiviltä sain shampoon ja hoitoaineen yhdessä hintaan 42 euroa.




The body shopin tuotteet ovat aina yhtä miellyttäviä käyttää. Siksi nappasinkin mukaani ihanalta kookokselta tuoksuvan bodybutterin ja voidemaisen suihkugeelin. Mikähän siinä muuten on, että  kookos tuoksuu ihanalta, mutta en missään nimessä voi laittaa sitä suuhuni, koska mielestäni maku on todella kamala...



Lämpesin kovasti myös Clarksin nahkaisille nilkkureille [löytyvät myös Ellokselta], jotka taisivat olla n. 40 euroa alennuksessa. Nilkkurit olivat todella mukavat jalassa, eikä koronkaan korkeus päätä huimannut. Mutta vaikka nätit olivatkin, niin korko osoitti hassusti hieman taaksepäin, varmaankin juuri mukavuuden lisäämiseksi. Valitettavasti se ei lisännyt kuitenkinkaan kenkien viehättävyyttä, vaan pikemminkin pilasi sen. Nilkkurit jäivät siis Stockkalle ja toivottavasti ilahduttavat jotain muuta henkilöä, joka ei ole näin tarkka koron suhteen.