16. lokakuuta 2012

searching for THE perfect LITTLE BLACK DRESS

Olemme järjestämässä avomieheni kanssa cocktail-juhlat Halloweenina. Cocktail partyjen tyyliin laitoin pukeutumiskoodiksi naisille pikkumustan, mutta miehet päästin hieman helpommalla ja heidän koodinsa on smart casual. Tarkoituksena kuitenkin on, että kaikki pukeutuisivat tummaan halloweenin kunniaksi. Itse omistan vain yhden[!] mustan mekon, joka ei ehkä ihan vastaa sitä, mitä haluaisin juhliini päälle laittaa. Nyt on siis käynnissä sen täydellisen pikkumustan etsiminen ja aikaa pari viikkoa.

SPEND
Helmut Kinetic Jersey Racer Back Dress  Helmut Lang Sonar Wool Sleeveless Dress   Susana Monaco Ashley Dress
Tällaisia designer-luomuksia löysin nettikaupoista. Mekot ovat tosi kauniita, mutta toivon selviäväni hieman halvemmalla ;) Olen kyllä todella tykästynyt tuollaiseen roikkuvaan kaula-aukkoon, kuten mekkovalinnoista varmasti näkeekin.

SAVE
John Zack Slash Neck Lace Dress    ASOS Pencil Dress with Wrap Front    H&M mekko
Pitsiset mekot ovat myös todella kauniita. Ja jos kroppani olisi samanlainen kuin vaatemalleilla niin varmasti jo tuollaisen omistaisinkin. Joudun kuitenkin turvautumaan johonkin ei-niin-vartalonmyötöiseen ja voittaja on varmaan jo näistä vaihtoehdoista löytynytkin.. Arvaatteko mikä pikkumusta lähtee tilaukseen?

[kuvat shopbop asos H&M nelly]