13. joulukuuta 2014

GIFTS FOR HIM

Jos olette yhtä myöhässä lahjojen hankinnan kanssa kuin minä, niin näistä viime hetken vinkeistä voi löytyä apu! Viime vuoden lahjaehdotukset löytyvät täältä ja toissavuoden vinkit täältä. Vuosi vuoden jälkeen olen yhä edelleen samaa mieltä siitä, että käytännölliset lahjat, kuten juurikin puhelinsuojat, laadukkaat kuulokkeet, nahkainen lompakko tai hajuvesi [kuten Christian Dior Homme Sport EdT, joka on ehdottomasti ihanin miesten tuoksu ikinä] toimivat aina! Tässä tämän vuoden vinkit miehen joululahjaan:



Apple TV sopii kenelle tahansa, jolla on jokin iOS-laite käytössään, kuten iPhone tai Mac. Palikan avulla voi toistaa laitteen sisältöä omassa TV:ssä ja käytössä on iTunesin viihde kuten elokuvia ja musiikkia. Jos musiikki maistuu niin myös Spotifyn lahjakortti on varmasti iloinen yllätys, nimittäin sen avulla pääsee nauttimaan mainoksettomasta Spotify Premiumista. Tekniselle tyypille voi myös sopia laitesuoja, kuten H&M nahkainen tietokonesuojaDECADENT iPhone 4 Sleeve tai tyylikäs Tommy Hilfiger iPad case. Älypuhelimien aikakaudella myös Fuj:tech PowerBlock-Pro varavirtalähde on takuuvarmasti onnistunut lahja, sillä me kaikki olemme aika usein tilanteessa, jossa puhelimesta meinaa loppua akku kesken päivän.

Jos mies on kiinnostunut tyylistä, voisi hänelle sopia Royal RepubliQ Philosophy rannekoru, Duudsonien innoittama pitkä Elämän roihu -riipusH&M solmioKomono Winston rannekello tai kenkien hoitoon tarkoitettu ECCO Self Shine. Lähes kenellä tahansa voi olla tarve Marc O'Polo lompakolle tai Royal RepubliQ Gemin toilettilaukulle. Rentoilijalle voisi taas sopia 100 % puuvillainen CALANDO Kylpytakki ja Kenwood kMix leivänpaahtimen uskoisi olevan hyödyllinen lahja ainakin poikamiehelle.

// Here are my gift ideas for guys this Christmas! Last year's tips are here and past tips here.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!