22. maaliskuuta 2015

SAUNA COLORS + LIGHTING

Olemme nyt hankkineet suurimman osan kylppärin ja saunan remonttia varten tarvittavista materiaaleista. Saunan puolella uusimme vain lauteet ja sävytämme olemassa olevat seinä- ja kattopaneelit. Lisäksi laitamme lauteiden väliin väliritilän ja asemmamme LED-valosarjan alalauteen reunaan. Olemme ajatelleet asettelevamme valot niin, että ne valaisevat ritilää ylhäältäpäin korostaen sitä. Valot olemme jo ostaneet, ne ovat kromin väriset Sawon ledit. Perinteinen siivouslamppu saa siis lähteä lauteiden alta.

Lauteet ovat haapaa ja saavat jäädä vaaleaksi, kun taas seinistä ja katosta tulee lähes mustatViimeksi pohdin, että tuleeko pienikokoisesta saunastamme ahdas koppi, jos värjäämme sen tummaksi.. Mutta vaikka se näyttäisikin vielä pienemmältä kuin nyt, niin tunnelmahan saunassa on aina ykkössijalla eikä tilan tuntu. Kylppärimme katosta on myös tulossa tumma ja näin saamme yhtenäisyyttä saunaan ja kylppäriin. Pohdimme Tikkurilan Supi Arctic -sarjan ihanien helmiäishohtoisten värien välillä ja päädyimme tummimpaan: Kemiin. Neljännestä kuvasta näkee, että aine on todella siniseen taittavaa - ja se on hyvä juttu, sillä haluamme neutralisoida vanhojen saunapaneelien kellertävää sävyä.

Chic Blush

Chic Blush

Chic Blush

Chic Blush

Chic Blush

Chic Blush

// We have now acquired most of the materials needed for our bathroom and sauna renovation. In our sauna, we are going to renew our benches and color the existing wall and ceiling panels. The benches are made of aspen and they may remain light, while the walls and ceiling will be almost black. We considered between Tikkurila's Supi Arctic series' wonderful nacre colors and ended up with the darkest: Kemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!