14. syyskuuta 2015

DECOR FINDS

Kerroinkin jo, että ostimme suomalaista designia kotiimme Turun reissulta. Kyseessä on lasista tehty Muurlan O-kaadin, joka on todella kaunis [mutta nyt kun olemme sitä päässeet kokeilemaan, ehkä hieman hankala käyttää: kaatimen suu on niin leveä, että siinä lentää vedet helposti ohi juomalasin]

Ruotsin puolelta kotiin taas oli pakko raahata upea hopeanhohtoinen Zara Homen maljakko, jonka hintakaan ei ollut paha: 259 kruunua. Kauppakeskus NK:sta taas löytyi jo kauan etsimäni pienehkö ja edullinen marmorilaatta/tarjotin. Suomessa katsomani laatat ovat maksaneet lähemmäs tai yli sata euroa, mutta tämä lähti hintaan 169 kruunua. Halvalla pääsisi varmaankin myös, kun kävisi ostamassa [tai vain hakemassa näytekappaleeksi ;)] marmorikuvioista laattaa rautakaupasta tai laattaliikkeestä.

Löysin myös lisäyksen coffee table -kirjakokoelmaani, jossa aikaisemmin onkin oikeastaan vain tämä, myös Urban Outfittersistä ostettu, kirja. Kirjan ostamisesta alkaakin tulla selvästi perinne, heidän valikoimansa on vain niin mahtava! Tällä kertaa iskimme silmämme The Architecture of the Cocktail -kirjaan, joka on sekä kaunis, että hauskaa luettavaa... Etenkin kun avomieheni opiskelee rakennusarkkitehdiksi.

CB-home-decor-1

CB-home-decor-5

CB-home-decor-4

CB-home-decor-3

// We bought the beautiful glass carafe from Muurla, Finland. Other decorations are from Sweden: the silver vase is from Zara Home, marble tray is from NK and the funny but chic coffee table book is from Urban Outfitters.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!