16. helmikuuta 2012

black BLAZER & some silky SHIRTS

Business look -postauksessa kerroinkin himoitsevani yhä enemmän siistejä, office henkisiä vaatteita. Nyt niitä kynähameita ja bleisereitä on sitten metsästetty, ja ehdottomasti parhaat liikkeet löytää tällaisia vaatekappaleita ovat tietenkin Zara, Mango sekä H&M:n modern classic -osasto [eli ne vaatteet, joiden etiketti? on vaalean harmaa].


Nämä löydöt ovat kuitenkin kaikki H&M:stä [yllätys, yllätys]. Kokeilin hurjan kasan erilaisia vaatteita, mutta vain nämä kolme lähtivät lopulta mukaan. Jakku on itseasiassa sama, joka löytyy Business look -postauksenkin kollaasista. Se osoittautui yhtä kauniiksi päälläkin kuin kuvissa. Ehdoton plussa on kaunis vuori, jonka voi antaa näkyä kääntämällä hihat rempseästi ylös.


Silkkipaita oli niin täydellinen löytö, että pakko oli ostaa samainen vaatekappale myös valkoisena. Paidoissa on upeat kultaiset napit ja materiaali on todella miellyttävää, hieman läpikuultavaa ja pehmeää, vaikkakin 100% polyesteriä.


Näitä paitoja en ole bonganut H&M:n nettisivuilta ollenkaan, mutta suosittelen joka tapauksessa sovittamaan tätä paitaa huolellisesti. Koko 36 on itselleni yleensä se paras, mutta koko ei toiminut itselläni rinnuksen kohdalta, vaan kiristi sen verran, että käsiä oli todella vaikea liikuttaa taaksepäin sillä kangas ei anna periksi. Itse hankin siis molemmat paidat koossa 38. Hieman löysä istuvuus näyttää oikein hyvältä ja myös tuntuu paremmalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!