1. marraskuuta 2012

halloween PARTY PLANNING

Kuten olen jo maininnut, järjestän avomieheni kanssa Halloween Cocktail Partyt kotonamme. Juhlista tulee suhteellisen pienet, sillä kaksioomme ei kovin montaa ihmistä mahdu. Kutsulistalla on sellainen 16 henkilöä.


Teemana on siis halloween yhdistettynä cocktailtilaisuuteen. Kyse ei siis ole naamiaisista, sillä halusin juhlien olevan myös tyylikkäät. Pukeutumiskoodina naisille on pikkumusta tai vastaava ja miehille smart casual. Miesten toivotaan myös pukeutuvan tummaan Halloweenin kunniaksi, mutta jotta ei oltaisi liian vakavamielisiä, niin halloween-tyyliset asusteet ovat toivottavia. Itse en ole vielä ihan varma, että mitä päälleni pistäisin! Pikkumusta on jo nettikaupasta ostettu ja saapunutkin, mutta asusteeksi en taida oikein muuta keksiä kuin perineiset pirunsarvet..


Naposteltavaksi olen ajatellut tarjota patonkia ja muutamaa eri tuorejuustolevitettä, lohicanapéita ja cocktailpiirakoita munavoin kera. Cocktailtilaisuuksissa kun pyritään yllyttämään vieraita juomaan suolaisten syötävien avulla ;) Boolia aiomme ehkä tarjota vain yhtä laatua, sillä tarkoituksena on, että vieraat pääsisivät sekoittelemaan erilaisia cocktaileja illan aikana ja pääpaino on niissä.


Mielestäni halloween-juhlat eivät olisi mitään ilman kurpitsaa, joten sellainen täytyi hankkia ja tarkoituksena on kaivertaa siitä perinteinen kurpitsalyhty. Meillä on myös joitakin pieniä kummitus- ja lepakkokoristeita, joita on tarkoitus laittaa kattoon roikkumaan ja niin edelleen. Perinteisten koristeiden lisäksi laitamme joitakin kynttilöitä palamaan ja olemme myös hankkineet valotikkuja, jotka sitten hehkuvat hämärässä ja toimivat makeina cocktailtikkuina.