29. marraskuuta 2012

WARDROBE inventory

Aina välillä täytyy käydä omat vaatekaapit läpi ja katsoa, että mitä kaikkea sieltä löytyykään. Itse teen tämän siksi, että laitan täysin käyttämättömät vaatteet [eli virheostokset] eteenpäin, heitän huonoon kuntoon menneet vaatekappaleet pois ja tutkailen, että mitä tärkeitä vaatekaapin kulmakiviä minulta vielä uupuukaan. Tänään käydessäni kaappiani läpi päädyin tällaiseen saldoon:

Minulla on tällä hetkellä kolmet tummat ja täydelliset farkut, ja vaaleaa denimiä en oikeastaan ole kaivannutkaan.. Päällimmäiset kuvassa näkyvät ovat Liu Jo:n ja muut farkut ovat Zarasta.
Omistan joitakin vaaleita housuja: muutamat beiget suorat housut teretaskujen kera ja muutamat rennommat, farkun näköiset yksilöt. Mustia housuja löytyy myös kaksin kappalein.
Käytän päivittäin perustoppia paidan tai puseron alla, joten niitä täytyy aina löytyä puhtaana kaapistani. Olen tykästynyt painijanselkätoppeihin, joten niitä omistan kasoittain. Valitettavasti ne kulahtavat suhteellisen lyhyessä ajassa, joten minulla olisi taas asiaa Ginaan, Cubukseen tai JC:hen, josta yleensä kyseiset topit hankin.
T-paitoja minulla on yllin kyllin, mutta kuvassa vain ne, joita tykkään näin talviaikaan käyttää. Tuli myös heitettyä muutama kulahtanut yksilö pois...
Käytän perustrikoopuseroita varmasti suurimman osan ajasta, joten niitä on kerääntynyt kaappiin. Tykkään ihan H&M:n puseroista, mutta voiton vie Mangon Basic-mallisto, sillä materiaali on todella pehmeää ja niistä ei hihansuussa oleva tikkaus purkaudu heti niinkuin H&M:n vastaavista. Huomasin puutteita tällä saralla; näitä pitäisi ostaa ainakin valkoinen ja musta.
Perusneuleita minulta löytyy joitakin kappaleita, näitä ei siis ole pakko hankkia lisää vaikka kovasti kauppoihin saapuneiden mallistojen myötä houkuttaisi! 
Kylmemmillä ilmoilla turvaudun hyvin usein neuletakkeihin lisää lämpöä tuomaan. Olen tykännyt noista Zaran pitkän mallisista neuletakeista ja Mangon vastaavista, mutta ne molemmat tuppaavat nukkaantumaan kohtuullisen nopeasti.. Laadukkaita neuletakkeja siis ostoslistalle.
Löysinpä vaatekaapin kätköistä myös juhlatoppeja. Näitä löytyy niin valkoisena, mustana, kultaisena kuin ruskeanakin, joten juhlavia toppeja en ainakaan lähde metsästämään. Jätin rekissä roikkuvien vaatteiden läpikäymisen toiseen kertaan. Henkareissa roikkuu runsaasti erilaisia paitoja ja muutama hame sekä mekkokin joten tiedän, että mitään kriittistä ei sieltä tällä hetkellä puutu.