16. heinäkuuta 2013

BLOGS I love

Olette varmaankin huomanneet, että olen kerännyt tuonne sivupalkkiin Love-otsikon alle blogit, joista pidän super paljon. Ajattelin kuitenkin esitellä lemppariblogini vielä tässä postauksessa, sillä löysin ihan äskettäin pari ihanaa uutuutta lukuluettelooni.


Char & the City
Char on varmastikin kaikille tuttu, elegantti blogimaailman kulmakivi, mutta en voi olla ylistämättä hänen kaunista ja klassista linjaansa. Charin blogissa vilahtelee kauniit mustavalkoisten elementtien täyteiset ammattimaiset kuvat ja mielenkiintoiset tekstit milloin sisustuksesta ja milloin vaatteista ja kosmetiikasta.

Jonnamaista
Jonna on kaunis nuori nainen, jonka postauksista löytyy niin mahtavia vaate- ja kenkävinkkejä, jotka on poimittu nettikauppojen valikoimasta kuin klassisia asukuvia, joissa vilahtaa välillä myös pirteämmät värit. Tämä tyttö tietää miten pukeudutaan bleiseriin!

Josephine Rs
Josephinen blogi on uusin löydökseni. Tällä Ruotsissa asuvalla naisella on uskomattoman kaunis tyyli, kadehdittavat brunet hiukset ja kattava kosmetiikkavarasto. Hän päivittää blogia joka päivä kauniiden, luksusta huokuvien kuvien kera.

P.S. I love fashion
Lindan blogi on kaikkien aikojen suosikkini. Hänen tyylinsä on mitä kaunein! En malta odottaa hänen postauksiaan upeista asukuvista, terveellisistä ruokavinkeistä, innoittavista treeneistä, shoppauslöydöistä ja juhlahumusta.

Wendy's Lookbook
Wendyn blogin linja on tiukasti asukokonaisuus-painotteinen, kyseessä on tosiaan lookbook. Hänellä on kaunis ja aikuismainen tyyli, johon sisältyy kuitenkin pieniä hauskoja jippoja. Wendy pukeutuu rohkeasti ja asukuvat ovat todella laadukkaita ja otettu kauniissa maisemissa.

Whoishanna?
Päälle parikymppinen neito, joka on Suomessakin asunut, päivittää blogiinsa yleensä inspiroivia kollaaseja kaikesta, mistä minä olen kiinnostunut: streetstyle, vaatteet ja asusteet, fitness ja sisustus. Hän myös seuraa ahkerasti julkkisten, kuten Rosie Huntington-Whiteleyn, tyyliä.
http://whoishanna.blogspot.fi/

// These are my favorite blogs. I cannot tell you how much I love these blogs and I cannot emphasize enough how much I recommend for you to follow them.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!