22. heinäkuuta 2013

housing FAIR

Sisustusteema jatkuu.. Ajoimme tänään Hyvinkäälle katsastamaan tämän vuoden asuntomessut. Kiersimme lähes kaikki talot ikävästä säästä huolimatta ja taskuun jäi monta kivaa ideaa rakentamiseen ja sisustamiseen. Emme tosin ole muuttamassa vielä vähään aikaan emmekä ainakaan rakentamassa, mutta sisustusintoilijana se on mielestäni sivuseikka ;)














// We visited the annual Finnish Housing Fair today and checked out what kind of houses was built this year. I got a lot of great ideas for building and decorating!

2 kommenttia:

  1. Siellä oli kyllä joitain aika hyviä ideoita! Mutta vaikka olen itse minimalisti niin täytyy sanoa, että olin vähn pettynyt sisustuksiin siellä - jopa vähän liian kolkkoa, ja melko paljon samojen teemojen toistoa. Vaikka nyt tykkäänkin nykyisestä muodin värimaailmasta (harmaa/valko/musta/+ripaus puuta+tehosteväri) niin jotain "eloa" olisi saanut taloissa olla - jotain rososuutta, särmää!
    Silti, ensi vuonna taas uudelleen... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni oli ensimmäinen kerta kyseisillä messuilla, mutta olen kyllä samaa mieltä siitä, että wau-efekti puuttui aikalailla jokaisesta asunnosta. Mutta värimaailmat tosiaan kolahtivat minuunkin :)

      Poista

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!