19. kesäkuuta 2014

CLOSET UPDATE

Vaatekaappi täytyy aina välillä ratsata läpi, tehdä hieman inventaariota ja saattaa vaatekaapin sisältö ajan tasalle luopumalla turhista vaatekappaleista. Viimeksi, kun aiheesta postasin, kävimme vaatteet läpi tyttöjen illan merkeissä. Tällä kertaa vaaterekkiä läpikäydessä dokumentoin prosessin vähän tarkemmin ihan vain siksi, että uudella kameralla on niin hauskaa ottaa kuvia. Minulla on myös muutama vinkki kaapin raikkaana ja tuoksuvana pitämiseen! Sitä paitsi, kurkin mielelläni muiden vaatekaappeihin ja niiden sisältöä esittelevät postaukset ovat mielestäni mielenkiintoisimpia muiden blogeissa, joten tällainen on minun kaappini..

SAM_1637

Ensin levitin kaikki henkareissa riippuvat vaatekappaleet sängylle. Sekamelskasta alan sitten yksitellen käymään vaatteita läpi: osa lähtee, osa jää. Onhan näitä vähän päässyt kertymään, etenkin puvunhousuja - niitä näyttää olevan kaikissa beigen sävyissä! Juu, osassa vielä laputkin kiinni..

SAM_1591

SAM_1563

SAM_1620

SAM_1613

SAM_1550

Puolet 1/3 peilikaapista on poikaystäväni käytössä ja ratsasin myös hänen puolensa. Hihii, on helpompaa päästä käsiksi miehen vaatteisiin kun tämä ei ole paikan päällä puolustelemsassa kulahtaneiden kauluspaitojen säilyttämistä. Kuvassa muuten uusin löytöni BikBokilta, tosi makea musta paita nahkayksityiskohdin.

SAM_1544

Viime lokakuussa otin Stockkalta mukaan Millefiorin tuoksupussin, joka on vieläkin vaatekaapissani ja tuoksuu edelleen yhtä ihanalta kuin alkuaikoina. Icing sugar -tuoksu on huumaava ja kestävä, mutta tarpeeksi mieto vaatteiden läheisyydessä pidettäväksi - vaatteita käyttäessä ei niissä tätä tuoksua juurikaan huomaa, mutta pukeutumisalueella on ilmassa ihanaa tuoksua. Suosittelen!

SAM_1558

SAM_1566

Ensin takaisin rekille asettelen bleiserit, sitten paidat. Paitojen jälkeen bleikkujen alla käytettävät topit ja juhlatopit. Kaikki värikoodatussa järjestyksessä tietysti.

SAM_1570

SAM_1578

SAM_1586

SAM_1595

Jos kaipaan lisää tuoksua petivaatteisiin tai vaatteisiinkin, suihkuttelen niihin hieman The Body Shopin Vanilla & Tonka Bean vartalo-, huone- ja liinavaateuoksua, jota olen täällä blogissa jo muutamaan otteeseen hehkuttanut. Se vaan tuoksuu syötävän hyvältä ja on ollut todella riittoisa sekä kätevä. Kai näitä vielä saa Body Shopista? Täytyy käydä hamstraamassa lisää, jos vaikka lopettavat sen tuotannon.

SAM_1645

Myös laukuista ne, joita en ole pitkään aikaan käyttänyt saivat lähteä myyntiin. Clutcheista jäljelle jäivät vain nämä kaksi suosikkiani.

SAM_1638

Taemmas rekille nostan hameet ja sitten mekot, eli ne vaatteet, joita tulee harvoin käytettyä.

SAM_1599

SAM_1609

SAM_1604

SAM_1636

Sitten vielä se miehinen puoli kaapista, joka sai myös kevyen käsittelyn.

SAM_1631

SAM_1628

// From time to time, a little inventory must be made to a woman's wardrobe. Last time I  made a post on the matter when we went through my clothes and had a girls' night at once. This time I documented the process a little more just because the new camera is so much fun to take pictures with. I also have a few tips on how to keep your closet fresh and fragrant [Millefiori icing sugar scented sachet & The Body Shop's Vanilla & Tonka Bean body, room and linen spray]! Besides, I love to see other people's wardrobes and so I decided to show mine..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!