29. maaliskuuta 2015

SAUNA INSPIRATION

Nyt kun lähtötilanne on selvillä, niin tässä olisi sitten niitä haavekuvia, joiden perusteella päädyimme pohdintojen jälkeen siihen, että sävytämme saunan seinät sekä katon tummaksi ja lauteet teemme uudestaan vaaleasta puusta. Meidän sauna on tosiaan niin pienikokoinen, että lauteiden syvyyskään ei ole huima. Olisin kovasti halunnut lisätä seinään muutaman laudan selkänojaksi, mutta se söisi valitettavasti liikaa istumatilaa. Kuten tässä onkin jo tullut mainittua, niin seinät ja katon sävytämme Tikkurilan Supi Arctic Kemi-helmiäiskuullotteella ja lauteet rakennetaan haavasta.

CB_sauna

// Now the starting point is clear, so it's time to show what kind of sauna department are we dreaming of. As I have already mentioned, the walls and the ceiling are going to be dark, and we're gonna use Tikkurila Supi Arctic in color Kemi. And the bench is going to be light wood and built from aspen.

[pics asuntomessut pinterest taloon scandinaviandeko ellit tikkurila]

2 kommenttia:

  1. Kiva blogi sinulla <3 Musta sauna on niin makee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kurkkasin myös sinun blogiisi ja ollaan selvästi aika samalla aaltopituudella :) Tumma sauna on tosiaan mitä tunnelmallisin, kohta pääsenkin laittamaan kuvia meidän uudesta saunasta :)

      Poista

kiitos kommentistasi! // thank you for leaving a comment!